Feestje Thuis

Levering

Worden de toiletten thuis geleverd?

Ja zeker, Toiletbox zorgt dat de toiletten bij u thuis geleverd worden. Goed om te weten: de prijzen op de website zijn exclusief transportkosten.

Moet ik thuis zijn bij levering?

Als u duidelijk aan ons doorgeeft waar u de toiletten zou willen neerzetten voor uw feestje thuis, hoeft u bij levering niet thuis te zijn.

Locatie

Kunnen de toiletten achter het huis neergezet worden?

De locatie waar de toiletten komen te staan moet goed bereikbaar zijn met onze service-auto. De toiletbox/plaszuil moet binnen een straal van 5 meter komen te staan tot waar de service-auto kan komen.

Mag ik de toiletten zelf verplaatsen naar de achtertuin?

Bij het retour halen van de toiletten moet deze op dezelfde plaats staan als waar deze zijn neergezet bij levering. Houdt met het verplaatsen rekening dat de toiletten zwaarder zijn wanneer deze gebruikt is.

Wat moet ik zelf doen en/of wat is er nodig?

Is er een rioolaansluiting nodig voor de toiletboxen?

Nee, deze is niet nodig. Daardoor kunnen de toiletboxen in overleg overal geplaatst worden. Ideaal dus voor uw feestje thuis!

Wordt er ook toiletpapier geleverd bij het huren van een toiletbox?

In onze toiletten zit standaard al toiletpapier.

Wat moet u zelf doen bij storm of noodweer?

Zorg dat de toiletbox goed vaststaat of leg gewicht binnen in de toiletbox om te zorgen dat deze niet kan omwaaien. Hier bent u als huurder zelf verantwoordelijk voor.

Overige

Hoeveel toiletten heb ik nodig voor mijn feest?

Toiletbox denkt graag met u mee en kan een inschatting geven van het aantal toiletten dat u nodig heeft op basis van het aantal personen dat u op uw feest verwacht.

Ik ben op zoek naar een luxe toilet. Kan dit?

Toiletbox heeft verschillende type toiletboxen en toiletwagens. Zo zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van het budget en het aantal personen. Wij denken graag met u mee, om uw feestje thuis helemaal naar wens te maken!

Materialen

Welke materialen worden er gebruikt door Toiletbox?

Toiletbox gebruikt enkel en alleen milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare chemicali├źn.

Wat voor urinoirblokjes worden er door Toiletbox gebruikt?

Toiletbox werkt met urinoirblokjes welke wateroplosbaar zijn en ook nog een frisse geur afgeven. Het urinoirblokje is voor meer dan 70% biologisch afbreekbaar. Daardoor zijn deze vriendelijk voor mens en milieu.

Staat het antwoord wat u zocht hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.