Sanitair op locatie

Niet zelden wordt het niveau van de verzorging van een feestje, festival of ander evenement afgemeten aan de schoonheid en beschikbaarheid van de toiletten. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons sanitair. En terecht. Toiletbox.nl is u hierbij graag van dienst.

Kijk rustig rond wat wij kunnen betekenen voor een feestje thuis, een festival of een bouwproject. En lees op uw gemak hoe wij omgaan met service, milieu en arbo. Schroom ook niet om contact op te nemen als u vragen heeft!

 
 
1
1

Milieu

Toiletbox gebruikt enkel en alleen milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare chemicaliën. Na gebruik worden deze chemicaliën gedeponeerd bij de gemeentelijke rioolwaterzuiveringsinstallatie. Ook de opvang en afvoer van fecaliën gebeurt op gecontroleerde wijze. De tankinhoud wordt geloosd bij de rioolwaterzuiveringsinstallaties.

PDCB vrije urinoirblokjes

Huidige urinoirblokjes bevatten veelal 1,4- DichloorBenzeen (beter bekend als paradichloorbenzeen, pDCB). pDCB urinoirblokjes verdampen en lossen niet op. De damp kan bij inademing duizeligheid, zwakte of bloedarmoede veroorzaken. Per 1 september ´06 zijn er nieuwe EU richtlijnen met betrekking tot gevaarlijke stoffen welke pDCB in urinoirblokjes gaat verbieden.

Toiletbox werkt alleen nog maar met urinoirblokjes welke geen pDCB bevatten en voldoen aan de geldende richtlijnen. Het nieuwe urinoirblokje is wateroplosbaar en geeft een frisse citrus geur af!!

Dit urnoirblokje is voor meer dan 70% biologisch afbreekbaar. PDCB vrije urinoirblokjes zijn vriendelijk voor mens & milieu!!

Toiletbox.nl biedt u de zekerheid van milieuvriendelijk en verantwoord tijdelijk sanitair

Pdbc vrije urinoirblokjes